Nicolo Napoli s-a despărțit de FCU Craiova. Un obiectiv prea mare fara patru-cinci fotbaliști buni!

0
416

Nicolo Napoli s-a despartit de FCU Craiova azi cand clubul a dat urmatorul comunicat : “𝗙𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝟭𝟵𝟰𝟴 nu a putut ajunge la o nouă înțelegere cu antrenorul italian Nicoló Napoli.

Conducerea clubului urmează să se orienteze în următoarele zile spre un nou antrenor pentru preluarea funcției vacante.”

„Mi-am îndeplinit obiectivul, salvarea echipei de la retrogradare. Eu vreau să continui la Craiova, dar îmi doresc mai mult. Obiectivul meu pentru sezonul următor este să ajungem în play-off, iar pentru asta consider că ar mai fi nevoie de patru-cinci fotbaliști buni, în toate compartimentele. I-am transmis acest lucru lui Adrian Mititelu”, anunța Nicolo Napoli, pentru Gsp pana sa plece in vacanta..

Marcel Pușcaș a dezvăluit pentru Playsport unde s-au blocat negocierile cu antrenorul italia. Președintele oltenilor ne-a declarat că italianul nu a acceptat obiectivele intermediare.

„Lui Nicolo Napoli i s-a propus un contract de un an de zile cu obiectiv intrarea în play-off, dar i s-a trasat și un obiectiv intermediar, cel puțin locul opt după primele 10 etape și cel puțin locul șase la sfârșitul turului.
Aceste obiective intermediare nu le-a acceptat, motiv pentru care s-a decis întreruperea colaborării. Au fost obiective intermediare pe care le-au avut și Mutu și Stoican și pe care le-au acceptat la momentul respectiv, dar Nicolo Napoli a considerat că nu sunt acceptabile.
O să ne sfătuim, să alegem soluția pentru banca tehnică”, a spus Marcel Pușcaș.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here