Nicusor Dan despre transportul alternativ : Există o concurență neloială pe care transportul alternativ o face activității de taxi.

0
97
72 / 100

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat controale în ceea ce privește exercitarea taximetriei dar și măsuri de reducere a amplorii transportului alternativ.

Astfel, Nicușor Dan a anunțat controale ale Municipalității în ceea ce privește modul în care taximetriștii își practică meseria.

„Legat de taximetrie, în general, autoritatea publică nu și-a exercitat ani de zile, practic niciodată, nu și-a exercitat dreptul de control. Și o să facem asta. Anunț taximetriștii. Nu e posibil să existe taximetriști care să facă preț, să conditioneze un transport care nu este cea din tarif. Și multe alte lucruri”, a declarat edilul Capitalei.

Pe de altă parte, Nicușor Dan spune că „transportul alternativ” ar fi luat o amploare prea mare și ar face concurență neloială activității de taximetrie.

Nicușor Dan: „În acest moment, pe străzile din București, sunt cam 7 mii de taximetriști și cam 28 de mii de mașini care practică transportul alternativ”!

„Pe de altă parte, niciodată, deși percepe taximetriștilor o taxă, niciodată, Primăria Capitalei nu a apărat interesele acestei comunități. Și există o concurență neloială pe care transportul alternativ o face activității de taxi. În acest moment, pe străzile din București, sunt cam 7 mii de taximetriști și cam 28 de mii de mașini care practică transportul alternativ. Deci, a ajuns ca activitatea care este taxată de Municipalitate să fie, da fapt, alternativa la transportul alternativ”, a declarat primarul general al Capitalei.

Sursa : BucurestiFM 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here