Noul EcoSport Active poate fi comandat în România începând de astăzi

0
69

Începând de astăzi clienții români pot comanda SUV-ul Ford EcoSport Active. Vehiculul beneficiază de o ofertă specială de lansare.

Ford România a anunțat astăzi deschiderea cataloagelor de comenzi pentru Ford EcoSport Active, model produs în uzina de la Craiova. Conform oficialilor Ford, această nouă variantă de echipare pentru deja cunoscutul SUV EcoSport este superioară celei ST Line față de care include bare de protecție față și spate în culoarea caroseriei, pasaje roți de culoare Carbon Black, jante din aliaj de 17 inchi Style și anvelope 205/50 R 17, stopuri cu halogen, plafon de culoare neagră, tapițerie din piele ecologică Sensico, volan, frână de mână și schimbător de viteze acoperite cu piele.

Producătorul menționeză că gama Active îi ajută pe clienții iubitori de aventură să profite la maximum de stilul lor de viață, aceștia beneficiind acum de o ofertă specială de lansare. Astfel, pentru Ford EcoSport Active dotat cu motorul EcoBoost de 1.0 litri care dezvoltă 125 CP și transmisie manuală cu șase trepte, prețul cu TVA este de 15.250 de euro. Prețul menționat este obținut după cumularea contravalorii suportului comercial acordat de Ford România, a contravalorii suportului comercial acordat de dealerii participanti la promoție și a contravalorii primei de casare prin programul Rabla.

Versiunea Ford EcoSport Active oferă mai multă flexibilitate clienților iubitori de aventură care au activități diverse, de recreere, în aer liber și pe teren accidentat. Modelul este livrat cu gardă la sol mai înaltă, protecții suplimentare la nivelul caroseriei pentru o capacitate de
rulare mai agresivă, îmbunătățiri ale șasiului, de la componente de suspensie și direcție personalizate până la tehnologii care îmbunătășesc tracțiunea.

Lista completă d eprețuri pentru SUV-ul Ford EcoSport include versiunea Titanium (1.0 l – 125 CP), care costă, cu TVA, 19.600 de euro, versiunile ST-Line (1.0 l – 125 CP sau 1.0 l – 140 CP) care au prețuri de 21.100 de euro, respectiv, 21.700 euro) și Active (1.0 l – 125 CP) care costă 21.100 de euro.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here