Noul program de guvernare prezentat azi. Orban vine exact cu aceeasi echipa de ministri

0
23

Liberalul Ionel Danca, sef al Cancelariei premierului, a precizat luni ca programul de guvernare al PNL a fost actualizat, in sensul ca au fost scoase o mare parte dintre angajamentele asumate si deja realizate si adaugate noi masuri pe termen scurt.

”Programul de guvernare PNL a fost actualizat. Au fost scoase o mare parte dintre angajamentele asumate si deja realizate in trei luni de guvernare si adaugate noi masuri pe termen scurt. Lista ministrilor, la fel, este gata. Urmeaza sa fie aprobate in aceasta dimineata in Biroul Executiv de conducere al PNL si depuse astazi la Parlament. Este prima zi din restul zilelor necesare pentru declansarea alegerilor anticipate”, a scris luni, pe Facebook, Ionel Danca.

Duminica seara, presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a afirmat ca in cursul zilei de luni va anunta lista ministrilor noului Cabinet si va face public noul program de guvernare reactualizat. „Vom avea reuniunea Biroului Politic National al PNL la care vom supune dezbaterii lista ministrilor si programul de guvernare reactualizat”, a spus Orban.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Surse politice citate de televiziunile de stiri mentioneaza ca Orban va veni exact cu aceeasi echipa de ministri.

Facebook Comments
Citeste si :   Lia Olguta Vasilescu arunca un fake news!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here