Nu va fie frica PSD-ul pica ! Salubritate , Termo si altele nu vor vota PSD si Lia Olguta Vasilescu

0
94

Se inmultesc numarul celor nemultumiti de la Salubritate si Termo Craiova . Situatia este critica iar Lia Olguta Vasilescu & PSD se pare ca nu sunt doriti de cele doua entitati .

Salubritate Craiova a fost scoasă de pe piață și va concedia 400 de oameni pentru a face loc unei firme private, într-o afacere de 60 de milioane de euro , ne explica Nicolae Giugea pe pagina de facebook .. 

Nici la Termo Craiova situatia nu este una usoara pentru PSD . Nedelescu nu este vazut cu ochi buni de o buna parte din angajati iar falimentul (care este inevitabil) va aduce probabil si concedieri masive ..

Ne asteptam ca pe 27 septembrie ca toate acestea plus altele care inca nu au ajuns sa fie facute publice sa arunce PSD afara din Primaria Craiova ..

Lia Olguta Vasilescu alege sa mearga in judetul Dolj pentru ca in Craiova numai are parte de sustinerea campaniilor trecute .. Daca pana acum se afisa cu sute de oameni , acum participa impreuna cu cativa viitori consilieri la actiuni regizate si de prost gust ..

O alta intrebare cu care venim este urmatoarea : Unde sunt oamenii cu care PSD se lauda ca are cea mai buna lista ?

Nu am vazut la nici o actiune prezenta unor oameni importanti care se regasesc pe lista PSD la Consiliul Local Craiova : Dan-Ştefan Spânu (vicepreşedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, fost judecător) , Sorin-Nicolae Dinescu (prorector UMF, medic) , Dorel Berceanu (prorector UCV, economist, inginer) ..

Sa le fie rusine cu Lia Olguta Vasilescu ?

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here