O administrație locală performantă, susținută de un guvern liberal, reprezintă cheia continuării dezvoltării Municipiului Băilești!

0
12

Astăzi, domnul primar Costel Pistritu, împreună cu Președintele PNL DOLJ, domnul Stefan Stoica, Ministrul Apărării, domnul general Nicolae Ciucă, Ministrul Tineretului și Sportului, domnul deputat Ionut Stroe, domnul deputat Nicolae Giugea și domnul senator Mario Ovidiu Oprea au dat asigurări băileștenilor că investițiile sunt o prioritate pentru guvernul PNL, iar pentru ca proiectele de dezvoltare să continue într-un ritm accelerat este absolut necesar ca parteneriatul guvernare liberală – administrație liberală să continue și după 6 decembrie!

„Împreună cu Nicolae Ciucă, Ministrul Apărării și candidat PNL la Senat, Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului și candidat PNL la Camera Deputaților si cu colegii mei Mario Ovidiu Oprea și Ștefan Stoica ne-am întâlnit cu primarii și cu oamenii din Seaca de Câmp, Băilești , Afumați și Urzicuța.
Principalele discuții au fost legate de investiții și de serviciile publice pe care primăriile vor să le dezvolte.
Așa cum i-am sprijinit până acum o vom face și în continuare, mai ales că Guvernul Orban a demarat cele mai ample investiții din ultimele decenii.
Împreună cu primarii vom dezvolta toate aceste comunități pentru a crește calitatea vieții pentru locuitori.
Avem șansa de a avea doi miniștri în acest Guvern și pot sprijini toate aceste proiecte.” a declarat deputatul Nicolae Giugea

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
Citeste si ...  PSD nu are limite! Folosește persoanele vârstnice pentru a frauda alegerile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here