O asistentă a Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon” din București a fost surprinsă dormind așezată într-o cutie

0
177

Cadrele medicale luptă cu oboseala. O asistentă a adormit așezată într-o cutie. O imagine emoționantă a fost publicată de RO Vaccinare. O asistentă a Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon” din București a fost surprinsă dormind așezată într-o cutie, pentru că toate paturile și scaunele din spital sunt ocupate.

„Epuizare… O asistentă medicală de la Spitalul Clinic de Urgență Sf. Pantelimon se odihnește preț de câteva momente, între mult prea multele cazuri grave din UPU. Din păcate, toate paturile, scaunele și mesele sunt ocupate de pacienți în stare gravă. Și? Urgențele continuă să vină! Sperăm ca mesajul să ajungă la toți cei care încă mai stau pe gânduri”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook RO Vaccinare.

Asistenta poartă combinezon și mască sanitară şi este așezată într-o cutie. „Vă rugăm: mergeți la vaccinare. Este cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19”, este îndemnul Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here