O delegatie a primarilor din județul Dolj au participat la o intalnire cu Ion ȘTEFAN,Ministrul Lucrărilor Publice Dezvoltării si secretarul de stat Mihai Firică, reprezentant al Ministerului Culturii

0
4

La Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației s-a desfășurat, ieri, o întâlnire informală între ministrul Ion ȘTEFAN și o delegație a primarilor din județul Dolj. Rând pe rând, au fost prezentate problemele localităților reprezentate de Dumitru Macesanu (comuna Castranova), Florian Serban (comuna Predești), Stanciu Augustin (comuna Apele Vii), Nedelcu Ionel (comuna Rojiște), Popa Gheorghe (comuna Mischii), Viorel Oprescu (comuna Poiana Mare), Cristian Tuta (comuna Bucovăț), Daniel Bobin (comuna Calopăr), Mihai Puiu Calafeteanu (comuna Plenița).

La întâlnire a participat și secretarul de stat Mihai Firică, reprezentant al Ministerului Culturii. Au fost analizate oportunitățile de finanțare, comunicarea instituțională, proiectele aflate în diverse stadii de execuție, precum și inițiativele conturate pentru viitorii ani la nivelul fiecărei localități.

S-a pus accentul pe abordarea proiectelor de mari dimensiuni, cu impact major pentru comunitate, conturându-se asocieri în vederea obținerii de finanțare cât mai rapidă. Priorități pentru cele mai multe comune doljene sunt alimentarea cu gaze, investițiile în infrastructura rutieră, precum și investiții în unități de învățământ și medicale.

Citeste si ...  Raed Arafat pledeaza pentru prelungirea starii de alerta: Nu putem in 15 iunie sa revenim la o normalitate totala!

Având în vedere totala deschidere pentru acordarea de sprijin comunităților locale din partea domnului Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, s-a stabilit continuarea întâlnirilor cu primarii și alți reprezentanți ai administrației locale din Dolj.

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here