O eleva din Colegiul Pedagogic si-a pus capat zilelor .. La 18 ani s-a spanzurat ..

0
7

O tânără de 18 ani, din Craiova, care locuia cu mama ei, a fost găsită, astăzi, spânzurată. Când s-a întors de la serviciu, mama fetei a constatat că ușa era închisă pe interior. Pătrunzând în apartament, și-a găsit fiica fără suflare.

Nu a lăsat nici un bilet sau alt tip de mesaj.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără a fost găsită spânzurată în apartamentul unde aceasta locuia. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că este vorba despre o tânără de 18 ani, din Craiova. Tânăra locuia doar cu mama.

Mama acesteia a lipsit de la domiciliu mai multe ore, fiind la muncă, iar când a revenit a constatat că usa era închisa pe interior. Ulterior s-a pătruns în apartament constatându-se ca tanara era spanzurată de una dintre usile apartamentului. Nu a fost gasit bilet sau alt tip de mesaj”, informează reprezentanții IPJ Dolj.

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova, sesizaţi, au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul, fiind totodată dispusă efectuarea unei expertize medico-legale.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
Citeste si ...  Craiova : Om al strazii folosit pentru procesele verbale , negasit de Politie !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here