O eleva din Colegiul Pedagogic si-a pus capat zilelor .. La 18 ani s-a spanzurat ..

0
8

O tânără de 18 ani, din Craiova, care locuia cu mama ei, a fost găsită, astăzi, spânzurată. Când s-a întors de la serviciu, mama fetei a constatat că ușa era închisă pe interior. Pătrunzând în apartament, și-a găsit fiica fără suflare.

Nu a lăsat nici un bilet sau alt tip de mesaj.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără a fost găsită spânzurată în apartamentul unde aceasta locuia. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că este vorba despre o tânără de 18 ani, din Craiova. Tânăra locuia doar cu mama.

Mama acesteia a lipsit de la domiciliu mai multe ore, fiind la muncă, iar când a revenit a constatat că usa era închisa pe interior. Ulterior s-a pătruns în apartament constatându-se ca tanara era spanzurată de una dintre usile apartamentului. Nu a fost gasit bilet sau alt tip de mesaj”, informează reprezentanții IPJ Dolj.

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova, sesizaţi, au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul, fiind totodată dispusă efectuarea unei expertize medico-legale.

Citeste si ...  Eveniment online : Cimitirul trandafirilor - lansare de carte la Gaudeamus

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here