O fată de 12 ani din judeţul Dolj a fost dată dispărută, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la câteva ore după ce a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.8 Poliţie Rurală Rast au fost sesizaţi de un bărbat de 53 de ani, din comuna Afumaţi, cu privire la faptul că vineri, în jurul orei 16.00, fiica sa, Mara Francesca Croitoru, de 12 ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

“În noaptea de 05 spre 06 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției nr.8 Poliție Rurală Rast au fost sesizați de un bărbat, de 53 de ani, din comuna Afumați, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 05 aprilie a.c., ora 16.00, fiica sa CROITORU MARA FRANCESCA, de 12 ani, a plecat voluntar de la domiciliul și nu a mai revenit.Semnalmente: înălţime 1,60 m, greutate 55 de kg, părul șaten.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de blugi, scurți, de culoare albastră, tricou negru, papuci roz.Persoanele care dețin informații utile cu privire la minora dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.”, mentioneaza reprezentantii IPJ Dolj.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *