O femeie din Craiova a fost arestata preventiv pentru contrabanda cu tigari

0
58

Ieri, 15 iulie, politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Dolj au retinut pentru 24 de ore, o femeie de 50 de ani, din Craiova, banuita de comiterea infractiunii de contrabanda.

In cursul zilei de ieri, politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Dolj cu sprijinul unor politisti din cadrul Serviciului Criminalistic Dolj au efectuat o perchezitie domiciliara, la locuinta unei femei de 50 de ani, din Craiova, banuita de comiterea infractiunii de contrabanda.

In urma activitatilor desfasurate, politistii au identificat cantitatea de 5.125 pachete a cate 20 tigarete fara timbru fiscal romanesc.

Intreaga cantitate de tigarete, precum si suma de 3.810 lei au fost indisponibilizate, in vederea continuarii cercetarilor.

Avand in vedere probatoriul administrat de politisti, femeia a fost retinuta pentru 24 de ore, urmand ca in cursul zilei de astazi, sa fie prezentata instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here