O minoră de 12 ani din Craiova este cautata de familie..

0
67

O minoră de 12 ani din Craiova a fost dată dispărută duminică.

Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliție Craiova au fost sesizați de o femeie de 42 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, fiica sa, Pîrvu Diomena – Ionela – Maria, de 12 ani, a plecat voluntar în noaptea de 6/7 noiembrie a.c., de la domiciliul său, din Craiova și nu a mai revenit.

Semnalmente
Inaltime:165 cm, Greutate:50 kg, Corpolenta:ATLETIC, Culoare par:SATEN, Lungime par:LUNG, Contur fata:OVAL, Culoare ochi:CAPRUI,

In noaptea de 06/07.11.2021 a plecat de la domiciliu si nu a mai revenit. La momentul plecarii era imbracata intr-o geaca din piele lucioasa de culoare argintie, cu interiorul imblanit, lunga pana la nivelul genunchilor, o pereche de colanti din piele de culoare neagru, iar in picioare purta o pereche de pantofi sport de culoare negru si buline albe, talpa alba, iar in zona calcaiului aplicata o banda argintie.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minora dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here