O noua fabrica de confectii textile se deschide la Craiova. Anuntul a fost facut de Olguta Vasilescu ..

0
997

Compania de imbracaminte NISSA a deschis o fabrica la Craiova. Anuntul a fost facut de catre Olguta Vasilescu pe reteaua de socializare la finalul intalnirii cu Denisa Niță, CEO al companiei de îmbrăcăminte NISSA si Ionuț Pârvulescu, directorul High Tech Industry Park.

„Împreună cu directorul High Tech Industry Park, Ionuț Pârvulescu, am avut, astăzi, o întâlnire cu Denisa Niță, CEO al companiei de îmbrăcăminte NISSA, care a deschis o fabrică la Craiova. În această perioadă, compania recrutează 200 de oameni, iar condițiile de angajare și beneficiile le aveți în imaginile de mai jos.👇🏾
High Tech Industry Park Craiova a fost deschis in 2014, iar în acest moment toate terenurile sunt ocupate, firmele care s-au așezat aici fiind în plin proces de angajare de personal.
Urez mult succes fabricii NISSA, care urmează să înceapă lucrul de luna viitoare!”, a scris Olguta Vasilescu pe reteaua de socializare.

NISSA angajeaza personal pentru fabrica confectii textile din Craiova : confectioneri, calcatori si CTC-isti, sef linie, sef depozit, operator SAP sectie, mecanic. Locatie: High-Tech Industry Park – vis a vis de Metro.

305297687 602808118180021 605280192397823950 n

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here