O noua seara europeana in Polivalenta ! SCMU Craiova vs Norrkoping Dolphins, in FIBA Europe Cup

0
167

O nouă seară europeană de baschet în Sala Polivalentă, miercuri, de la ora 19, când SCMU Craiova întâlneşte formaţia suedeză Norrkoping Dolphins, în etapa a treia a grupelor FIBA Europe Cup. SCMU Craiova a întrecut aşteptările la prima apariţie europeană din istorie, reuşind nu numai să acceadă în faza grupelor, după turneul de calificare din Lituania, ci să aibă şi un start remarcabil în grupe, cu victorii în primele două partide, contra lui CSO Voluntari, acasă, şi pe terenul formaţiei germane Crailsheim Merlins.

„Avem un meci foarte important în faţa noastră, mai ales că avem deja două victorii şi trebuie să ne protejăm fieful cu încă un rezultat bun. Avem un lot destul de mare pentru a aborda toate competiţiile, suntem în efectiv complet acum, dar este destul de puţin timp între meciuri pentru a le pregăti, dar este o situaţie obişnuită pentru toate echipele care joacă în cupele europene. Cunosc bine echipa suedeză, are mare experienţă în cupele europene, i-am mai întâlnit acum şapte ani, au reuşit să câştige cu formaţia germană în timpul suplimentar, joacă bine, au aruncători eficienţi de la distanţă, trebuie să fim atenţin la ei, defensiva va fi cheia meciului. Joacă un baschet în viteză şi trebuie să fim la nivelul lor de joc. Ne-am dori să avem parte de o sală plină, avem mare nevoie de fanii noştri şi vrem să ne ajute în toate meciurile, nu numai în FIBA Europe Cup. Dacă totul va merge bine miercuri seara, vom avea mari şanse de calificare în faza următoare. N-am avut un start bun de campionat, dar am întâlnit două echipe foarte bune, Clujul e campioana, iar Piteştiul a avut 16 zile le dispoziţie pentru a pregăti meciul cu noi, a fost la nivel fizic maxim şi a avut un start furibund, noi am încercat să revenim şi am fost aproape să o facem” a declarat Vitaly Stepanovski.

„Nu am făcut un meci bun la Piteşti, trebuie să schimbăm ceva la mentalitatea noastră, am făcut multe greşeli, ne-am aşteptat să primim ceva gratis şi nu s-a întâmplat, nu putem găsi scuze în oboseală, pentru că ne-am asumat acest lucru când ne-am înscris în cupele europene. Cu un rezultat bun împotriva lui Norrkoping ne cresc şansele de calificare şi trebuie să facem tot ce putem pentru victorie. Tratăm toate cele trei competiţii foarte serios, nu este nimic pierdut nici în campionat, dar trebuie să obţinem victorii, mai ales că adversarii se motivează suplimentar în ţară, după rezultatele pe care le-am avut în cupele europene” a adăugat căpitanul Craiovei, Bogdan Ţîbârnă.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here