O noua sedinta a Consiliului Local Craiova a fost stabilita miercuri 18.11.2020

0
43

Majoritatea Consiliului Local Craiova , constituita din consilierii PNL si USR Plus au venit astazi la sedinta extraordinara a Consiliului Local convocata de ei pentru ziua de 16 noiembrie. La aceasta sedinta nu au fost prezenti consilierii din partea PSD si PER,chiar daca a fost convocata inclusiv in media locala cat si pe print, sedinta nu a avut loc.

Consilierii PNL si USR Plus din Consiliul Local Craiova au anuntat inca odata ca sedinta putea avea loc daca se prezentau acum toti componentii Consiliului Local si ca se puteau rezolva toate problemele legate de conducerea orasului.

Dupa aproximativ o ora , consilierii locali au discutat cu secretarul Primariei Craiova, Nicoleta Miulescu, care au stabilit inca o sedinta in formula completa .. Astfel ca miercuri ,18 noiembrie va avea loc urmatoarea sedinta a Consiliului Local Craiova.

Solicitarea a fost inregistrata la registratura primariei si, potrivit unuia dintre liderii aliantei de dreapta, consilierul local PNL Marian Vasile, secretarul Nicoleta Miulescu si-a luat angajamentul ca va convoca sedinta.

Marian Vasile a explicat ca ordinea de zi va fi aceeasi, evident fara depunerea juramantului de catre primarul deja in functie.

Marian Vasile a facut precizarea ca lucrul cel mai important este constituirea comisiilor de specialitate, care isi dau girul pentru toate proiectele de hotarare.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here