O nouă surpriză, pregătită de Aeroportul Craiova și Wizz Air! Se reia zborul regulat Craiova – Dortmund

0
194

Din acest an, Wizz Air va relua zborul regulat Craiova – Dortmund, un oraș plin de istorie și cultură din Germania.
În perioada iulie 2014 – mai 2015, Wizz Air a operat acest zbor cu un procent de aproximativ 80% grad de ocupare.

Primul zbor de pe acest traseu va deputa în data de 30 octombrie 2023, cursele de avion urmând să fie programate de două ori pe săptămână, lunea și vinerea.

Biletele sunt disponibile acum pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 119 RON.

„Suntem extrem de încântați să includem Dortmund pe lista destinațiilor din Craiova. Devotamentul nostru de a oferi opțiuni de călătorie convenabile și la tarife reduse pentru pasagerii români rămâne neclintit. Introducerea acestei noi conexiuni de zbor este o dovadă a investiției și expansiunii noastre continue pe piața din România. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm călătorii din Craiova și nu numai la bordul zborurilor noastre către Dortmund”, a declarat Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

„Reintroducerea zborului regulat Craiova – Dortmund reprezintă pentru noi dovada potențialului de trafic al arealului pe care îl deservim și, totodată confirmarea încrederii pe care compania aeriană Wizz Air o are în Aeroportul Internațional Craiova. Redeschiderea acestei rute vine într-o perioadă în care traficul a depășit previziunile pentru anul în curs, încă o dovadă a atracției pe care Aeroportul o reprezintă pentru pasageri, dar și a eforturilor continue depuse pentru dezvoltarea infrastructurii și a serviciilor aeroportuare”, a declarat Sorin Manda, directorul general al Aeroportului International Craiova.

Pasagerii sunt bineveniți să se îmbarce pe zborurile directe către Dortmund, un oraș pitoresc din Germania, renumit pentru clubul său de fotbal, Borussia Dortmund, și faimosul stadion Signal Iduna Park.

Pasionații de cultură vor aprecia varietatea de muzee din Dortmund. Dortmund U-Tower, o fostă berărie transformată în centru cultural, găzduiește Muzeul Ostwall, care prezintă deopotrivă arta modernă și pe cea contemporană. O altă atracție demnă de vizitat este Muzeul de Artă și Istorie Culturală, unde turiștii pot explora o multitudine de exponate, datând din Antichitate și până în zilele noastre.

Iubitorii de natură se pot delecta cu frumusețea parcurilor și a spațiilor verzi din Dortmund. Westfalenpark, care se întinde pe mai mult de 70 de hectare, găzduiește grădini pitorești, o grădină de trandafiri uimitoare și o grădină japoneză încântătoare. Este un loc perfect pentru a vă relaxa, pentru a face o plimbare lungă sau pentru a vă bucura de un picnic.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here