Oamenii lui Dragnea – Carmen Dan, Iordache și Nicolicea – lăsați pe dinafară la parlamentare

0
22

Conducerea PSD vrea să scape de parlamentarii cu imagine negativă sau cei care au fost foarte apropiați de Liviu Dragnea

Surse din conducerea PSD au declarat pentru Europa Liberă că Florin Iordache a fost scos de pe lista social-democraților din județul Olt pentru alegerile parlamentare. Decizia i-a aparținut secretarului general al PSD, Paul Stănescu. Deputatul Eugen Nicolicea nu se va regăsi nici el pe lista pentru alegerile din 6 decembrie. Fosta ministră de interne, Carmen Dan, riscă și ea să nu fie prezentă în viitorul Parlament, mai ales că are un conflict mai vechi cu Mihai Tudose și Marcel Ciolacu. Un alt nume care nu e sigur de prezența sa pe listele pentru parlamentare este Marian Oprișan.

Decizia pentru eliminarea lui Florin Iordache de pe lista PSD Olt este finală. Nu este cale de întors. Dacă nu își găsește un loc prin altă organizație, Iordache nu se va afla pe lista pentru parlamentare. Paul Stănescu a luat decizia, nu este vreun semn de îndoială asupra deciziei”, au declarat surse din conducerea PSD..

Organizația PSD Teleorman este cea care propune lista pentru parlamentare. Marcel Ciolacu nu vrea să o vadă pe Carmen Dan pe listă. Decizia se va lua prin vot în cadrul organizației județene, există un singur loc eligibil pentru Senat. Consiliul Politic Național va avea însă ultimul cuvânt în privința candidaților”, au explicat pentru Europa liberă surse din PSD.

Șefia organizației PSD Vrancea i-a revenit lui Marcel Ciolacu după ultimul Consiliu Politic Național, astfel că o candidatură a lui Marian Oprișan pentru Parlament trebuie să aibă acceptul liderului PSD.

Domnul președinte Ciolacu este și președinte interimar la Vrancea, da? Punct. Am încredere în decizia președintelui organizației Vrancea, domnul Ciolacu”, a declarat Mihai Tudose.

Relația lui Marcel Ciolacu cu Marian Oprișan a fost una extrem de încordată. În vara lui 2019, în cadrul unui Comitet Executiv, cei doi au fost aproape de bătaie, în timpul ședinței existând un dialog dur între cei doi.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here