Olguța anunță că nu mai are bani pentru nimic și renunță la toate investițiile din Craiova! De panselute si arbusti sunt bani ?

0
251
65 / 100

Olguta Vasilescu a gasit cel mai bun motiv pentru a opri investitiile din orasul nostru : Hotararea de Guvern prin care Craiova nu a primit nici un leu .

Guvernul Citu este de vina ca investitiile nu sunt prezente in Craiova ? Se pare ca da.. Asta spune Olguta Vasilescu astazi dupa ce a aflat ca orasul nostru nu a primit nici un leu .

Pentru panselute si arbusti au fost bani ? Pentru palmierii de pe Calea Bucuresti au fost ? Dar despre reamenajarea acesteia ?

Peste 3 milioane de euro costa Primaria Craiova pentru Furnizare material dendrofloricol pentru toamna anului 2021-31.12.2022..
Piatra colorata de pe Calea Bucuresti a costat aproape 100.000 de euro.
Arbori,arbusti,rulouri de gazon şi ierburi decorative a costat aproape 645.000 de euro.

”Pe ultima Hotărâre de Guvern care a fost adoptată de defunctul Guvern Cîțu, Craiova a primit suma de zero lei. 80% din bani sunt dați către administrațiile liberale și UDMR. Restul, de 20%, sume infime, la nivelul de 500.000 de lei pentru vreun oraș sau de 100.000 vreo comună, sunt dați și către celelalte partide politice. Craiova – zero lei. Cred că e prima oară în istorie când un oraș de mărimea Craiovei este pedepsit de o asemenea manieră, pentru că nu a votat cum trebuie. Sunt lucruri pe care trebuie să le spunem. Colegii mei de la București deja au anunțat că vor solicita instanței să fie desființată această hotărâre de guvern, prin care, de fapt, domnul Cîțu și-a plătit datoriile către primarii care l-au susținut la Congres. Va fi făcută și o plângere penală pentru abuz în serviciu pentru toți semnatarii acestei HG”, a anunțat Vasilescu conform ziarului online ziaruldecraiova.

”Am solicitat 7 milioane de lei și pentru transportul gratuit al elevilor, unde, la fel, scrie în Legea Educației că Guvernul trebuie să subvenționeze. Nu mai vorbesc de pensionari și persoanele cu handicap: zero lei și aici. Cinci milioane de lei am solicitat pentru subvenția la încălzire, ca urmare a creșterilor nejustificate ale prețurilor la energie. Cu acești bani ar fi urmat ca noi, municipalitatea, să subvenționăm parte din facturile craiovenilor. Evident, și aici am primit zero lei. Am solicitat cofinanțare de 14 milioane de lei pentru proiectul de la CAO, care înseamnă canalizare pentru Municipiul Craiova. Nici anul trecut, nici anul acesta nu s-au dat bani. Suntem obligați să suținem noi din banii pe care nu îi avem, din păcate. Și o să vă și explic în ce situație a ajuns Craiova”, a continuat Olguta Vasilescu conform sursei citate.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here