Olguta Vasilescu se incurca in minciuni cand vine vorba de autostrada Craiova-Pitesti

0
16

Olguta Vasilescu are cateva probleme care tin de memorie iar noi suntem datori sa ii aducem aminte ..

In primul rand a plecat de la Primaria Craiova pentru imunitate . In al doilea rand nu a fost ministrul transporturilor in Guvern , a fost ministru muncii iar in ultimul rand .. marea ei realizare la Drumul Expres Craiova-Pitesti sunt 2 borduri care la cateva saptamani au disparut ..

Olguta Vasilescu, vicepresedinte PSD si candidat PSD la Primaria Craiovei a avut un discurs total ciudat ! Ea a sustinut luni ca ei i se datoreaza demararea lucrarilor la drumul expres Craiova-Pitesti, intrucat pana la venirea ei in guvern, in 2017, „nu exista niciun proiect de autostrada”. Insa in 2015, alaturi de premierul Victor Ponta, sustinea cu totul altceva.

„Merg prin cartiere si sunt oameni care imi reproseaza ca m-am retras de la primarie in 2016. Pe de alta parte, daca eu nu intram in guvern, noi nu mai puteam sa vorbim astazi despre inceperea drumului expres Pitesti-Craiova. Pentru ca de fapt motivul intrarii mele in guvern asta a fost: vin acolo, dar trebuie sa ma ocup de autostrada noastra.

Situatia a fost urmatoarea atunci: luam proiectul de autostrada veche si ii dam drumul. Cand am ajuns am constatat ca de fapt nu exista niciun proiect de autostrada. Ani de zile, toate guvernele au mintit ca ne fac autostrada, ne fac, ne fac si de fapt nu exista absolut nimic. Si atunci am demarat in sfarsit dumul expres Pitesti Craiova”, a sustinut Lia Olguta Vasilescu.

In legatura cu lipsa proiectului pentru autostrada Craiova-Pitesti pana la venirea ei in guvern, Lia Olguta Vasilescu se contrazice singura. In 2015, cand Victor Ponta era premier, Olguta Vasilescu spunea ca „autostrada Craiova-Pitesti este prinsa in Masterplanul de Transporturi, aprobat de Comisia Europeana si se va face”.

”S-a spus despre autostrada Craiova – Pitesti ca nu se va face. Noi avem toate garantiile ca se face autostrada sudului, care este Craiova-Pitesti, nu Craiova-Lugoj. Sa nu o confundam cu autostrada Banatului. Craiova-Pitesti este prinsa in Masterplanul de Transporturi, aprobat de Comisia Europeana si se va face, ceea ce este o veste foarte buna pentru noi pentru ca asta inseamna dezvoltarea intregii regiuni”, a declarat Olguta Vasilescu, pe atunci primar, cu ocazia alegerilor pentru conducerea PSD Dolj, care au avut loc pe 27 iulie 2015. (Sursa).

De altfel, Lia Olguta Vasilescu a declarat inca din 2013 ca ”au fost demarate toate procedurile pentru concesiunea autostrazii Craiova – Pitesti si ca lucrarile incep in 2014”.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here