OLT : Baldovinesti – o radiografie a problemelor din comuna

0
459

Am mers la Baldovinesti , judetul Olt pentru ca este o situatie greu de inteles pentru multi locuitori . Primul obiectiv a fost Stadionul care a costat 100.000 de euro si care arata jalnic. Nu stim ce a costat atat de mult dar un lucru este sigur , o buna parte a ajuns si in alte buzunare ..

Al doilea obiectiv au fost fantanile care arata intr-o stare mare de degradare. Nici vorba sa fie functionale avand in vedere ca iarba a acoperit 80% din fantana ..

Am ajuns si la Sala de Sport din Baldovinesti care am inteles ca a fost un proiect european realizat acum 7 ani iar de curand a fost nevoie de inca o investitie de aproximativ 2,5 miliarde lei vechi pentru acoperis .. In afara faptului ca este pe un deal , cei din Baldovinesti trebuie sa faca aproximativ 2 km pe jos pentru a ajunge la sala de sport …

Am vazut si un drum agricol realizat de catre primar special pentru .. TERENURILE SALE ! Acolo nici un alt locuitor al comunei Baldovinesti nu are pamant . Primarul a dorit sa aiba drum asfaltat special pentru el chiar daca in comuna sunt multe ulite care nu au asfalt .. Gropile de gunoi , 5 la numar , arata in ultimul hal .

A fost primit un ajutor de la Prefectura Olt dar fara nici un rezultat pe teren .. Este inca o problema la care actualul edil ar trebui sa raspuna .. Canalizarea este poate cea mai importanta problema a comunei Baldovinesti .. PSD se lauda cu acest proiect dar situatia este cu totul alta .

Inginerul de santier a fost platit cu un miliard lei vechi pe an iar canalizarea are o problema grava .. Executantul acestei lucrari nu a tinut cont de faptul ca intr-o parte este mai sus decat partea cealalalta astfel ca la o parte din locuitori functioneaza la ceilalti nu .. Baldovinesti – o comuna care are nevoie de … o administratie corecta !

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here