Olt : Catalin Rotea a schimbat nasii ! De la Stanescu si Valcov a trecut la Oprescu si Mot !

0
358

Vremurile in care Darius Valcov si Paul Stanescu conduceau judetul Olt au apus . Azi , Catalin Rotea si-a schimbat nasii iar in locul celor 2 au aparut Marius Oprescu si Emil Mot .

Catalin Rotea si-a depus candidatura la Primaria Bals intr-o „selecta” companie . Cu fratii de la Pro Romania si cu cei 2 nasi in rolulile principale , liderii PSD vor sa castige orasul Bals cu proiecte .. 

,,Am convingerea că, împreună cu toți bălșenii, vom transforma localitatea, dintr-un oraș fără identitate, blocat în trecut și fără nicio perspectivă, într-un loc în care să ne simțim acasă, respectați și în siguranță,, a anunțat Rotea ..

Acum ce sa vezi situatia este alta ! Probabil ca a ramas fara bani sa cumpere vin pentru ca azi si-a trimis un „prieten” sa faca rost de la Primarul Mădălin Ady Teodosescu doar ca nu a fost acasa ..

Azi „carausul” lui Valcov are alta viziune .. doar ca si de aceasta data e gresita pentru ca proiectele finalizate si in desfasurare sunt multe ..

Ca de fiecare dată, campania noastră se va baza pe proiecte și idei, vom dezbate problemele stringente ale orașului, dar, cel mai important, împreună, vom veni cu soluții și proiecte de dezvoltare.
Ne bazăm pe fiecare dintre dumneavoastră, știm că Balșul are nevoie de o viziune nouă și, tocmai de aceea, suntem convinși că Schimbarea suntem Noi!” declara Catalin Rotea ..
Domnule Rotea in privinta proiectelor pot sa va spun ca sunteti depasit . In privinta viziunii , aveti un partid care doar promite ! De realizat se ocupa altii iar ca exemplu este Drumul Express ..
Bals are nevoie de continuitate nu de … schimbare !
Singura schimbare in Bals este la dumneavoastra .. Aveti alta pereche de nasi si este dureros pentru electoratul PSD sa nu va revada alaturi de Valcov si Stanescu ..
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
Citeste si ...  Olt : Pe timp de pandemie ,managerul SPITALULUI JUDETEAN DE URGENTA SLATINA , Catalin Rotea merge la mare ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here