Olt : Catalin Rotea este oficial Primarul orasului Bals si vrea sa aiba o prima porecla “Primarul Statuilor” ..

0
47

Orasul Bals a fost castigat de catre Catalin Rotea iar de azi este oficial primar .. Nu contestam alegerea lui insa cu cateva semne de intrebare putem sa discutam despre prezent si viitor ..

Zestrea lasata de fostul primar , Mădălin-Ady Teodosescu , este una impresionanta doar ca actualul primar vrea sa inceapa cu o noua porecla : Primarul Statuilor !

„Le vom muta în parc, pentru că într-un astfel de ambient este locul unor statui. Iar pe vechiul lor loc vom pune gazon”, a declarat, pentru OLT-ALERT, Cătălin Rotea.

Cred ca aceasta nu este o problema si probabil a devenit o obsesie .. dar oare aceasta este prima problema a acestui oras ?

In loc sa discute despre proiectele incepute de Mădălin-Ady Teodosescu , Catalin Rotea se gandeste sa mute acele statui ..

Un primar care preia o PRIMARIE , preia si proiectele care trebuie sa le duca la bun sfarsit iar tot aceeasi persoana trebuie sa faca alte proiecte ..

Cred ca orice primar ar fii bucuros sa preia asemenea oras iar noi domnule Catalin Rotea va asiguram ca facem opozitie si sunteti sub lupa noastra 🙂

Citeste si ...  OLT : Catalin Rotea nu e diferit de orice PRIMAR PSD! A inceput macelul banilor publici in BALS !

Lasati obsesia la o parte si continuati ce a inceput Mădălin-Ady Teodosescu ..

Si am uitat … pandemia a dovedit chiar cand dati declartii presei ca face ce vrea in BALS ..

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here