OLT : Catalin Rotea nu e diferit de orice PRIMAR PSD! A inceput macelul banilor publici in BALS !

0
243

Asa cum ne asteptam , Catalin Rotea nu pare sa se scoata din TIPARUL PSD ! Este de notorietate ca INVESTITIILE lipsesc din ADN-ul PSD .. Iar acest lucru il punctam si in Bals ..

Ca sa intelegeti situatia realizam o antiteza fata de fostul primar care a implementat o serie de proiecte . O parte din proiecte venind pe fonduri europene , altele cu o finantare din fondurile guvernamentale .. 

Catalin Rotea vrea cu orice pret sa-si plateasca politele din campania electorala . Nu sunt putine (atat putem spune acum .. iar in viitorul apropiat o sa vedem cate are de platit) iar baietii buni vor sa ia o parte din bani cat mai repede ..

Catalin Rotea taie banii de la investitii precum extinderea retelelor gaze naturale Cuza Voda si Mihai Viteazu, construirea bazinului de inot si a salii de sport si aloca pentru un gard la o gradinita si loc de joaca doua miliarde de lei vechi, acum, cand vine iarna.

Citeste si ...  Olt : Catalin Rotea este oficial Primarul orasului Bals si vrea sa aiba o prima porecla "Primarul Statuilor" ..

Ghici unde merg acest bani ? Cheltuieli de personal !

Sa fie parte din promisiuni ? Program de guvernare locale ? Dezvoltare ? Scuze … nu sunt pentru Ciuma Rosie 🙂 Poate locuitorii din Bals realizeaza ca au votat la fel ca o buna parte din romani acum 4 ani – un ziar plin de promisiuni care nu se vor realiza niciodata ..

La depunerea juramantului a fost o carte de colorat sau BIBLIA ?

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here