Olt : Consilier judeţean PNL , infectat cu noul covid-19, a murit la spital

0
32

Consilierul judeţean liberal Florea Niculae a murit joi, la spital, unde era internat în urma infectării cu SARS-CoV-2, mai mulţi membri ai conducerii filialei PNL Olt transmiţând mesaje de condoleanţe, relatează Agerpres.

„Cu regret anunţăm dispariţia colegului nostru, consilierul judeţean Niculae Florea, răpus în această dimineaţă de acest virus necruţător. Dumnezeu să te odihnească, prieten drag!”, a scris joi, pe Facebook, preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu.

Secretarul general al PNL Olt, Ana Maria Ciauşu, care în această vară a avut o formă medie de COVID-19 şi s-a vindecat, a spus că virusul SARS-CoV-2 a fost „neiertător” cu liberalul Florea Niculae.

„Am pierdut astăzi un prieten drag, Florea Niculae, consilier judeţean şi unul dintre cei mai vechi liberali ai filialei Olt a Partidului Naţional Liberal. Virusul acesta, pe care mulţi îl consideră o gripă, a fost neiertător cu el… Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei!”, a scris pe Facebook Ana Maria Ciauşu.

În judeţul Olt, de la începutul pandemiei au fost raportate 8.151 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, dintre care 102 sunt cazuri noi, iar numărul persoanelor decedate este de peste 180.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here