OLT : Coronavirus la Primaria Bals ? Solicitam DSP Olt o ancheta epidemiologica …

0
382

Vremurile cand orasul Bals avea cele mai putine cazuri de coronavirus au apus odata cu noul primar care a renuntat la o parte din „vechiurile” obiceiuri ..

Bals avea cele mai bune rezultate impotriva pandemiei iar echipa condusa Mădălin Teodosescu aveau o serie de actiuni care se faceau periodic ..

Pe langa faptul ca educatia a fost o prioritate in Bals , fostul edil a pus la dispozitie necesarul ca aceasta pandemie sa nu afecteze procesul educational, Primaria Bals a efectuat dezinfectia strazilor dar si a blocurilor ..

Mădălin Teodosescu a respectat toate prevederile Guvernului inclusiv Ordonanța Militară nr. 4/29 martie 2020 privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, publicată în Monitorul Oficial.

Pe langa faptul ca acestea lipsesc , la Primaria Bals exista din sursele noastre 3 persoane infectate cu covid-19 . Ieri a avut loc audiente iar numarul celor prezenti a fost destul de mare .

In acest context solicitam DSP Olt sa realizeze o ancheta epidemiologica la Primaria Bals.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here