Olt : In Bals se poate .. Inca 20 de locuinte pentru tineri !

0
392

In Bals proiectele prind contur iar cei tineri au doar motive de bucurie . Pe langa cele 60 de apartamente existente , in curand se vor finaliza inca 20 de locuinte pentru tineri , prin programul ANL .

Primarul orasului  Bals, Mădălin Ady Teodosescu nu se opreste la acest numar de locuinte si demareaza inca un proiect pentru alte 20 de locuinte ..

„Am mers astazi, alaturi de reprezentantul Agentiei Nationale pentru Locuinte, Gabriel Stanciu, la noul amplasament ANL din strada Nicolae Balcescu din Bals, unde sunt pe cale sa se finalizeaza inca 20 de de locuințe pentru tineri, prin programul ANL. Totodata, se demareaza execuția pentru alte 20 de unitati locative.
In urma discutiilor, voi depune solicitarea si documentatia pentru constructia de noi locuinte dedicate specialistilor din sanatate si invatamant, prin aceeasi Agentie Nationala de Locuinte.

Un alt proiect este cel de constructii locuinte proprietate personala, prin credit ipotecar, pentru care Primaria orasului Bals a identificat deja un teren ce va fi pus la dispozitia agentiei.
Locuintele se adauga celorlalte 60 de apartamente deja construite si inchiriate de tinerii balseni.” a declarat ieri pe pagina de socializare ..

Cred ca Mădălin Ady Teodosescu a demonstrat ce poate sa faca spre deosebire de alti candidati care nici nu stiu unde isi desfasoara activitatea , Craiova-Bals-Slatina si alte rute ale acestora ..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here