OLT : Individul care și-a răpit iubita, a fost REȚINUT

0
242

Barbatul de 31 de ani care și-a răit concubina în Olt, din fața Primăriei Dragoslavele, a fost reținut și va fi dus în fața judecătorilor.
„În continuarea cercetărilor, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au dispus reținerea bărbatului, de 31 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse, pe numele bărbatului fiind emis un ordin de protecție de către instanța de judecată, pentru 6 luni, cu valabilitate până în luna noiembrie 2021”, anunță surse judiciare.

„Astăzi, în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost răpită.
Din cercetări a reieșit faptul că o femeie, de 31 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla în zona Primăriei din comuna Dobrosloveni, ar fi fost luată cu forța de fostul concubin, un bărbat, de 31 de ani, din comuna Dobrosloveni și introdusă într-un autoturism de culoare gri, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută.

La fața locului, s-au deplasat efective sporite de polițiști, desfășurându-se activități complexe pentru identificarea autoturismului în cauză și depistarea femeii.
În urma activităților desfășurate, bărbatul în cauză a fost depistat de patrula din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa, pe DN 6, între comunele Radomirești si Mihăești, acesta fiind împreună cu femeia.

Bărbatul a fost imobilizat de polițiști, urmând a fi condus la Poliția municipiului Caracal, pentru cercetări”, a anunțat Poliția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here