Olt : Spitalul din Slatina este condus sub influenta alcoolului .. Sunteti multumit de activitatea lui Catalin Rotea ca director?

0
652

Spitalul din Slatina este sub lupa presei dar nu si activitatea managerului Catalin Rotea care de curand si-a depus candidatura la Primaria Bals . Pe langa faptul ca nu are nici o legatura cu orasul , Catalin Rotea isi desfasoara activitatea in Slatina dar el sta in Craiova ..

Am aflat din sursele noastre ca activitatea lui se desfasoara sub influenta alcoolului iar sticla este doar o unitate de masura pentru Catalin Rotea .

Catalin Rotea incepe ziua cu o sticla care este savurata pana la ora 9 ..

Ajunge la Spital , unde este intampinat de o tiitoare cu care se intretine pret de o ora iar in acest timp , Catalin Rotea consuma inca o sticla …

Dupa acest moment se gandeste ca are de „rezolvat” unele probleme dar nu uita de licoarea magica . Astfel ca discutia despre problemele spitalului este intretinuta de inca o sticla ..

Dupa pranz , nu se ia pauza de la baut doar ca se schimba locatia : Consiliul Judetean ! Acolo Rotea impreuna cu Oprescu incep discutiile cu diferiti oameni de afaceri dar tot in compania a 2-3 sticle ..

Citeste si ...  Continua lucrarile de reabilitare termica pentru imbunatatirea eficientei energetice la blocurile turn din Bals

În calitate de manager al spitalului, lui Rotea i se reproșează o sumedenie de lucruri :
– Nu se respectă triajul epidemiologic în rândul cadrelor medicale
– Nu are trasee predefinite de transportare a bolnavilor prin spital
– Bolnavii sunt internați la grămadă, cei confirmați cu cei suspecți, cei abia aduși, cu cei aflați în pragul externării
– Cazurile de medici sau asistente infectate sunt ținute la secret. O asistentă de la UPU tocmai ce a fost confirmată pozitiv
– Există și bănuiala că lenjeria de pat și pijamalele bolnavilor de Covid ar fi spălate undeva în oraș.
Acestea sunt doar câteva din acuzațiile ce i se aduc omului pus de PSD la spitalul Slatina. În realitate, vorbim de lucruri mult mai grave. Banii pompați în acea unitate în ultimii ani au fost fără număr. Iar contractele nu au fost cu adevărat luate la puricat..

Sunteti multumiti de activitatea lui Rotea la Spital ?

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here