OM LA LUNĂ ▼ LANSAREA NOULUI ALBUM pe Terasa Cafe-Teatru Play

0
118

Pe 26 august, om la lună ajunge pentru prima dată la Craiova, la Cafe-Teatru Play, pentru a prezenta publicului noul album.
„În caz de om la lună, strigați om la lună stânga/dreapta, după caz.” Este manifestul om la lună transpus în albumul de debut și este încheierea unui ciclu pe care mai întâi Doru Pușcașu, cu proiectul său solo, și apoi om la lună – trupa, l-au parcurs în ultimii trei ani. Este strigătul de ajutor dar și de mare bucurie al fiecăruia dintre noi și gândul salvator că nu suntem singuri și că nu va rămâne nimeni în urmă.

Pentru mine om la lună a fost un colac de salvare. A fost inițial strigătul meu și apoi a devenit și strigătul altora. E lucrul care ne leagă definitiv pe unii de alții și vorbește sincer despre tot ceea ce simțim și trăim ca oameni moderni ce suntem: părinți, copii, iubiți, prieteni, fericiți sau nefericiți, plini de frici și incertitudini, mereu în căutarea liniștii și a tihnei, trăind în cicluri de salvatori și salvați, de la caz la caz. Iar “În caz de om la lună” e o promisiune pe care ne-o facem unii altora. Că nu suntem singurii așa și că vom fi mereu acolo unii pentru alții. – Doru Pușcașu, om la lună
Suntem foarte bucuroși că venim pentru prima dată la Craiova unde avem o mulțime de prieteni și suntem convinși că o să trăim împreună o experiență memorabilă. – Doru Pușcașu, om la lună
Despre album:
Albumul „În caz de om la lună, strigați “om la lună stânga/dreapta”, după caz” este un produs independent, a apărut pe 2 iulie și conține 14 piese compuse de la înființarea trupei, cum ar fi: Liniștea, Timp pentru noi, Labirint, Pace și Aripi de liliac, ce au fost în playlisturile radiourilor în ultimii ani, dar și alte cântece foarte așteptate de public.
Albumul este produs de om la lună, înregistrat de Dragoș Strat la Herrstrat Studio și de Vladimir Ivanov la Real Sound & Vision și este masterizat de Tom Leader la Londra. Albumul este disponibil pentru download pe Bandcamp si pentru ascultare pe toate platformele de streaming.

▼Joi, 26 Aug 2021
▼Acces: 19:00. Concert: 20:00
▼Play Cafe-Teatru – open air
🔖 Biletele disponibile prin Eventbook.ro:
🔖 https://bit.ly/oll26Aug-Craiova
▋Prețul unui bilet este de 50 lei.

Play Store iti pune la dispozitie toata gama de bauturi alcoolice si non-alcoolice pentru evenimentul tau cu libertatea totala de a alege fiecare sortiment de produs in functie de preferinte, calitate sau buget. Astfel iti poti crea propriul meniu de bauturi pentru evenimentul tau.

Livram oriunde in Craiova iar pe langa asta iti oferim consultanta in alegerea bauturilor in functie de numarul participantilor si varsta acestora si vom avea grija sa ai parte de cele mai bune recomandari.

Iar ca pachetul sa fie complet, ne ocupam in totalitate de returul produselor ramase.
Punem mare accent pe atentia la detalii iar profesionalismul, seriozitatea si anii de experienta in organizarea evenimentelor sunt doar cateva criterii pe care te poti baza atunci cand vine vorba despre alegerea ta.
Adresa : Calea Bucuresti, nr. 70

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here