Opera Craiova revine în fața spectatorilor

0
10

„Și totuși, se cântă!” este concertul pregătit de Orchestra de cameră a Operei Române Craiova pentru reîntâlnirea cu iubitorii muzicii și pentru deschiderea stagiunii 2020-2021. 

 

Cele două concerte vor avea loc sâmbătă, 6 iunie 2020, de la ora 20.00, la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu și duminică, 7 iunie 2020, de la ora 20.00, în Piața Mihai Viteazul.

 

Accesul este permis în limita locurilor disponibile și a măsurilor dispuse de autorități. Pentru detalii privind modalitățile de acces la cele două concerte, persoanele interesate sunt rugate să contacteze agenția de bilete a Operei Române Craiova, strada Mihai Viteazul nr. 7, telefon 0351.442.471, [email protected]

 

Opera Română Craiova face un apel către spectatori să respecte cu strictețe regulile de distanțare fizică și îi asigură că vor lua toate măsurile pentru siguranța publicului și a artiștilor.

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
Citeste si ...  Filarmonica Oltenia Craiova : Messa di Gloria de Puccini

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here