Ordonanta militara 11 : A fost ridicata carantina din orasul Tandarei

0
11

Marcel Vela a anuntat, luni, emiterea unei noi ordonante militare, numarul 11. Aceasta prevede ridicarea carantinei din orasul Tandarei.

„Am emis ordonanta militara numarul 11. A fost aprobata solicitarea comitetului judetean Ialomita de a ridica carantina pentru Tandarei. Peste cateva zile trecem in starea de alerta.

Multumesc fiecaruia dintre dvs pentru tot ce ati facut ca in aceste doua luni sa fim responsabili, prevazatori si sa avem grija de sanatatea noastra. Stiu ca nu a fost usor. Trebuie acum sa transmitem un gand pios celor care au pierdut pe cei dragi.

Fiecare ati fost un erou, fie ca ati fost medici, fie in fortele de ordine, fie ca ati suferit in zone de carantina sau ati stat in izolare, fie ca ati lucrat intr-o brutarie si ati framantat painea cea de toate zilele, sau ati trudit la locul de munca. Fiecare dintre dvs sunteti un erou si impreuna am reusit ca Romania sa fie azi la un nivel epidemiologic apreciat la nivelul UE comparativ cu alte state care au pornit de la acelasi nivel cu noi.

Urmeaza o perioada grea, trebuie sa o gestionam la fel de atenti, e pacat sa stricam ce am realizat in aceste doua luni. Eroi au fost si bunicii care au stat acasa.

Toate aceste eforturi trebuie le analizam, cantarim si sa decidem impreuna ca trebuie sa fim extrem de responsabili, pentru ca acest virus nu ia pauza si nu intra in vacanta”, a declarat Vela.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here