Organizația Seniorilor Național Liberali Craiova are o noua conducere!

0
343

Comitetul de Coordonare al Organizației Seniorilor Național Liberali PNL Craiova si-a ales, joi, noua conducere in prezenta a peste 100 de delegati.

La eveniment au participat conducerea OSNL a Partidului Național Liberal, reprezentată de preşedintele Lucrețiu Tudoroiu impreuna cu prim-vicepreşedinte Stanciu Dorina si Presedintele PNL Craiova, Marian Vasile, secretarul General al PNL Craiova si Secretar de Stat la Ministerul Sportului, Flavius Sirop,Adriana Ungureanu, vicepresedinte PNL Craiova, Bianca Epure, Presedintele Tineretului Liberal Craiovean.

”In perioada care a trecut de la alegerile interne si pana in prezent, Organizatia Seniorilor Național Liberali PNL Craiova a fost permanent implicata in toate activitatile care s-au desfasurat in cadrul PNL Craiova. Membrii Organizației Seniorilor Național Liberali PNL Craiova s-au implicat activ in toate cele patru campanii electorale: europarlamentare, prezidențiale, locale, parlamentare, promovand ideile si principiile liberale, in randul alegatorilor de toate varstele”, a declarat Marinel Florescu, președinte interimar al Organizației Seniorilor Liberali din Dolj.

292776331 2916408215172539 820624401156163029 n

„In această seară am avut plăcerea să particip la alegerile pentru Organizația de Seniori a PNL Craiova.
Felicitări noului președinte, domnul Constantin Stănescu!
Felicitări tuturor celor aleși! Cu siguranță vom face echipă bună împreună.”, a declarat Flavius Sirop, Secretar de Stat la Ministerul Sportului.

”Am un sentiment de fericire sa ma reantalnesc cu duneavoastra. V-am simtit mereu aproape pe toti cei din sala. Eu, personal, chiar m-am considerat un copil rasfatat al seniorilor din partid. Voi incerca in continuare sa va intorc inzecit toata experienta pe care mi-ati impartasit-o. Rolul organizatiilor interne este un rol extrem de important pentru atingerea obiectivelor noastre, iar roul dvs, al organizatiei de seniori, este unul extrem de important”, a declarat presedintele PNL Craiova, Marian Vasile.

291772864 2916408565172504 6673651074014814734 n

Conform regulamentului privind organizarea şi funcţionarea organizaţiilor OSNL, Biroul Politic Local va fi compus din:
Președinte – Constantin Stanescu
2 Prim-vicepreședinți: Nicolae Hotăranu; Viorel Popescu
Secretar General: Tudor Toma
Secretar General Adjunct: Marian Dinca
5 Vicepreședinți: Ilie Bambaloi, Ileana Dragnei, Dinu Stefan, Ion Mitrica
Virgil Mocioaca
5 Membri: Elena Alexe, Tatiana Ciocaza, Dan Maria, Nicolae Teodor, Marin Sandu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here