Pandemia de COVID-19 ignorata de autoritatile doljene . In multe comune nu se respecta legea ..

0
86

Din pacate la nivelul judetului Dolj situatia nu este tocmai buna . In multe comune primarii privesc neputinciosi la cei care au revenit acasa iar fortele de ordine sunt spectatori la chefurile si distractia localnicilor . 

E o situtie critica avand in vedere ca numarul celor testati in Dolj este cel mai mic din intreaga tara iar infectarile COVID-19 sunt datorita acestui lucru . 

Nu este de neglijat aceasta situatie si noi facem apel la Prefectura Dolj impreuna cu IPJ Dolj sa ia masurile necesare ca in toate localitatile sa dubleze cel putin fortele de ordine ..

Am scris acum cateva saptameni despre comuna Carpen ca oamenii care au venit din Diaspora nu respecta regimul de izolare prevazut in Ordonantele Militare .

Si in Podari situatia este destul de complicata , acolo pe langa faptul ca este si un deces de coronavirus , nu au reusit sa realizeze o ancheta pentru a stabili cu cine s-a intalnit in aceasta perioada ..

Citeste si ...  Liviu Mugur Riza a murit ! Medicul a fost gasit spanzurat ...

Este vorba despre doi barbati intorsi din Italia. Dupa 14 zile petrecute intr-unul dintre centrele de carantina din Craiova, li s-a dat drumul acasa.

Pe 25 martie,acestia au ajuns la Bucovat,iar oamenii si-au vazut de viata lor pana pe 04 aprilie. Unul dintre barbati a petrecut pe la rude, la cumparaturi in Bucovat dar si in alte localitati, chiar si in Craiova.

Sambata, 04 aprilie cei doi barbati au fost ridicati de acasa cu izoleta.Din pacate , cei doi sunt asimptomatici, drept pentru care nu ei au solicitat transportul la spital. Din pacate rezultatele testelor COVID-19 au venit dupa ce li s-a dat drumul acasa.

Zilele insorite din weekendul trecut i-au scos din case, si chiar din curte, pe unii dintre localnicii comunei Cotofenii din Fata. Adultii s-au strans ca sa lucreze chiar la aspectul exterior al gospodariei, iar cei mici la joaca pe ulitele comunei. Asta spre disperarea celorlalti locuitori, care spun ca asista neputinciosi la aceasta situatie si sustin ca sunt doar cateva imagini pe care au putut sa le surprinda in poze. Acestia spun ca, in realitate, se fac constructii mai mari si ca se circula intens.

Citeste si ...  Craiova – dezvoltare urbanistică “cu materialu’ clientului”! Inca un Mall in Craiova ..

Primarul comunei spune ca incearca sa tina sub control situatia, dar ca nu poate face foarte multe, mai ales daca evenimentele reclamate au loc la sfarsitul saptamanii.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here