Parcul Pedagogic se inaugureaza astazi..

0
528

Parcul Pedagogic se inaugureaza astazi incepand cu ora 11:00. La eveniment vor participa, alături de Primarul Municipiului Craiova, Lia Olguța VASILESCU, Excelența Sa, Domnul Hiroshi UEDA, Ambasadorul Japoniei în România și soția Ambasadorului Japoniei, Doamna Mari UEDA, Excelența Sa Domnul Abdulmuli MONEM, Ambasadorul Libiei în România, doamna Pelagia Gkountra, Prim Secretar de Ambasadă, Șefa Biroului pentru Afaceri Consulare, Culturale și Educative a Ambasadei Republicii Elene în România, Doamna Venera POPESCU, Subprefectul Județului Dolj și Domnul Mihai NEAȚU, Vicepreședintele Consiliului Județean Dolj.

„Locul de joacă, din apropierea pieței din cartierul Brazda lui Novac, a fost complet reabilitat. S-au instalat noi leagăne, tobogane, carusele și ansambluri de cățărat, dar și aparate pentru exerciții fizice. De asemenea, ca și în celelalte locuri de joacă modernizate, a fost turnat tartan multicolor, astfel încât copiii să se poată juca în siguranță. Continuăm reabilitarea tuturor spațiilor de joacă, atât din cartiere, cât și din parcuri și părculețe.”, a explicat edilul, într-o postare pe Facebook.

Gazonul de pe Ion Oblemenco mutat in Parcul Pedagogic..

„Am început mutarea gazonului de pe stadion în Parcul Pedagogic. Având în vedere faptul ca acesta urma să fie stricat de podeaua de protecție pentru sistemul de degivrare care se montează cu ocazia festivalului IntenCity, am considerat că este util să il recuperăm, mai ales că este de cea mai buna calitate.”, a mentionat Lia Olguta Vasilescu , intr-o postare pe Facebook.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here