Deputatul Sindicalist Ringo Damureanu a sustinut azi o conferinta de presa din postura de candidat la Consiliul Judetean Dolj din partea AUR …
Vizibil afectat de situatia in care se afla partidul la nivelul judetului Dolj dar in mod special in Craiova, Deputatul Sindicalist a avut o atitudine foarte urata fata de cei implicati in campania electorala..

Dupa ce a aruncat cu pietre in candidatii PSD si PNL, Ringo Damureanu a revenit la vocabularul etalat in fata Primariei Craiova. “Nu se face cu câteva zeci de oameni din tot județul această doamnă, trebuie să mă uit cum o cheamă Emilia Neagu. Dacă cineva cunoaște această doamnă, care sunt convins că este o doamnă onorabilă, dar dacă o cunoaște politic, să ne anunțe și pe noi. Din păcate, nu aceasta este soluția, domnilor de la USR sau USSR, să puneți candidați, iepuri chiar să o favorizeze pe Olguta Vasilescu”, a declarat in conferinta de presa Deputatul Sindicalist.

Ringo Damureanu apeleaza la apelative precum “animale” sau “iepuri” foarte des. Este un semn ca frustrarea atinge cote alarmante si ca scorul AUR Dolj o sa fie cel mai mic din tara..

AUR Dolj se confrunta cu mari probleme in teritoriu. Multe organizatii sunt dezbinate iar altele au fost facute cu oameni “de baza” ai marelui Deputat Sindicalist.

Acum ceva timp a avut loc la Craiova o adunare de aproximativ 150 de persoane in fata Teatrului National Marin Sorescu.
Deputatul Sindicalist chiar nu si-a luat portia de lecitina.
“Aproape o mie de oameni au fost prezenți, duminică, la Craiova, la conferința de presă susținută pe esplanada Teatrului Național „Marin Sorescu“ de președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) și candidații la Primaria Craiova și Consiliul Județean Dolj.”, mentioneaza AUR Dolj.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *