Partenera bărbatului care a atacat un șofer cu crosa de golf a fost reţinută

0
108

Poliţia Capitalei anunţă că aseară a fost audiată și partenera bărbatului care zilele trecute a atacat un alt şofer din Bucureşti cu o crosă de golf. Persoana care apare în imagini lovind autoturismul cu piciorul, o femeie de 22 de ani, a fost reţinută.

În înregistrările video apărute online, femeia lovea maşina cu piciorul, iar la un moment dat a scos o cacetă din maşină. Când a realizat că martorii filmează, a lăsat maceta în maşină.

Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, anunţă Poliţia Capitalei.

Procurorii au decis miercuri să-l plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile pe bărbatul care duminică a atacat un șofer cu o crosă de golf.

Bărbatul de 30 de ani a fost identificat marți și inițial a fost reținut. Agresorul este cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here