Partidul Alternativa pentru Demnitate Nationala – Organizatia Dolj : Al cui este actualul Parlament al Romaniei, ca al romanilor nu pare sa fie?

0
23

Educatia sexuala, promovata de USR si de Asociatia Accept, arata ca si cum este ultima treaba care trebuie rezolvata in Parlamentul Romaniei. Chiar ideea de a fi implementata de la clasa 0 sau gradinita, cu acordul parintilor, umple de ridicol o tema serioasa, ce ar necesita o dezbatere intre sociologi, psihologi specializati in pediatrie si parinti. In nici un caz, intre politicieni si asociatii non profit de orice tip.

Parlamentarii refuza sa vada ca exista inca nunti de minori, sau mai nou redenumite ,,logotne „, de la 6, 8 si 12 ani in anumite minoritati, iar alesii ascund adevarata mizerie sub pres. In aceste zone ale populatiei se gasesc adevaratele drame si distrugeri de vieti din frageda copilarie. Asta trebuie sa ceara parlamentul pentru copiii, abuzati, sub diferite forme, de parinti. Legi dure pentru parintii care isi retrag copiii de la scoli.

Si din nou, Parlamentul Romaniei, nu sufla o vorba de criza ce va urma, post covid, de care, inclusiv, a vorbit Guvernatorul BNR-ului.
Inca, exista, o intrebare, la 100 de ani de la recunoasterea Unirii din 1918, de catre marile puteri:
Al cui este actualul Parlament al Romaniei, ca al romanilor, nu pare ?
Coordonator Politic Judetean, ADN DOLJ,
Mihnea Modran

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here