Patru doljeni condamnati pentru comiterea unor infractiuni, prinsi si dusi in penitenciar.

0
14

In cursul zilei de ieri, politistii doljeni au executat actiuni pentru depistarea persoanelor urmarite national sau international, in temeiul legii.

Scopul actiunii a fost depistarea persoanelor urmarite care se sustrag arestarii ori executarii pedepsei.

In urma activitatilor desfasurate, politisti din cadrul Serviciului Investigatii Criminale Dolj si din cadrul Politiei Orasului Dabuleni au depistat pe raza orasului Dabuleni, un barbat de 40 de ani, din localitate, pe numele caruia autoritatile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare pentru comiterea unei infractiuni de tentativa la omor.

Cel in cauza a fost retinut pentru 24 de ore, fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Dolj.

La activitate au participat si politisti din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Dolj.

De asemenea, tot in cursul zilei de ieri, politisti din cadrul Sectiei 6 Politie Craiova au depistat un barbat de 38 de ani, din Craiova, pe numele caruia instanta de judecata a emis un mandat de un an inchisoare pentru comiterea infractiunii de conducere a unui vehicul neinmatriculat sau neinregistrat.

Politisti din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Cosoveni, au depistat un tanar, de 25 de ani, din comuna Malu Mare, pe numele caruia instanta de judecata a emis un mandat de 3 ani si 6 luni inchisoare, pentru comiterea infractiunii de tentativa la omor.

Politisti din cadrul Sectiei 9 Politie Rurala Cetate, au depistat un barbat de 39 de ani, din comuna Motatei, pe numele caruia instanta de judecata a emis un mandat de 1 an inchisoare pentru comiterea infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice si fara permis.

Cei patru doljeni au fost incarcerati in penitenciar.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here