Patru mașini de lux blocate simultan de polițiștii antidrog

0
218

Șapte dintre cei mai temuți exponenți ai clanurilor care semănau teroarea în județul Brașov au fost încătușați de mascații antidrog în plină stradă, într-o scenă ca- filme. Patru mașini de lux au fost blocate simultan în centrul Brașovului, iar interlopii au fost trântiți la pământ de către polițiștii Capitală, într-o complexă operațiune antidrog.

„Interlopii, precum traficanții columbieni au venit sa vândă 2500 de comprimate de ecstasy cu suma de 62.500 lei, îmbarcați în 4 bolizi de lux pe care îi accelerau amenințător și supravegheau zona”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Rembo din Săcele, Gelu Nemet, Luca Mihai, Vasile Brumar, Miclea de la Văleni sunt câțiva dintre interlopii arestați care risca acum pana la 15 ani de închisoare grea.

Acțiunea polițiștilor bucureșteni a făcut deliciul celor prezenți care au filmat scenele ce au devenit virale pe siturile de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here