Patru polițiști sunt cercetați disciplinar în cazul evadării tânărului din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj

0
74
59 / 100

Andrei Sorin Cruțan, în vârstă de 23 de ani, din comuna Unirea, a evadat, joi seara, din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.
„La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, a fost dispusă declanşarea cercetării prealabile faţă de 4 poliţişti, fiind totodată sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înlesnirea evadării”, a informat, vineri, IPJ Dolj.

Bărbatul a fost condamnat la executarea a 3 ani închisoare, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt, fiind adus în centru, pentru continuarea cercetărilor într-un alt dosar.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare. Polițiștii îl caută pe tânărul evadat, fiind mobilizate efective de poliție de la toate structurile.

Polițiștii au mobilizat peste 800 de efective de poliție pentru a căuta individul ce a evadat din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, pe raza municipiului Craiova, oraşului Filiaşi, pe raza comunei Unirea şi comunei Moţăţei.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here