Pe 16 octombrie se deschide Jumbo Craiova

0
7772
54 / 100

În România, filiala «JUMBO ΕC.R SRL» operează paisprezece hipermarketuri: patru magazine în București, unul în Timișoara, unul în Oradea, unul în Arad, unul în Ploiești, unul în Pitești, unul la Constanța, unul la Suceava, unul la Bacău, unul la Braila și unul la Brașov.

Compania este prezentă în șase țări – Macedonia de Nord, Albania, Kosovo, Serbia, Bosnia și Muntenegru – prin acorduri de colaborare cu magazinele care operează în cadrul numele de marcă JUMBO.

„Magazinul se va deschide în a doua parte a lunii octombrie. Aproape totul este gata. Este chiar şi marfa pusă pe rafturi. În acest moment se trasează parcările. Personalul pentru magazin este pregătit. Toată lumea a făcut şi traininguri pentru a învăţa tot ce era necesar pentru momentul deschiderii magazinului”, a declarat Tiberiu Chiriţă, repezentantul firmei care se ocupă de construirea Jumbo Craiova.

Sambata are loc marea deschidere a magazinului Jumbo in Craiova.

Don Drone a filmat ultimele pregatiri din drona :

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here