Peluza Sud 1997 : E inutil, chiar pleonastic, să-ți urăm “La mulți ani”, dragul nostru club, căci ai atins de mult infinitul!

0
274

Universitatea Craiova este una dintre cele mai iubite echipe din România, iar pe 5 septembrie se împlinesc 74 de ani de la disputarea primului meci de către U.N.S.R. Craiova, așa cum s-a numit prima dată gruparea alb-albaștrilor. Primul joc oficial s-a disputat la Filiași, pe 5 septembrie 1948, studenții fiind învinși cu 6-3. În sezonul 1963/1964, sub conducerea lui Nicolae Oțeleanu, echipa promovează în A. În ediția 1973/1974, Universitatea câștigă pentru prima dată titlul de campioană a României.

Peluza Sud 1997 a fost,este si va ramane alaturi de Stiinta iar azi au avut un mesaj special pe reteaua de socializare :

„A fost odată ca niciodată…

Așa încep basmele care ne-au bucurat copilăria, care ne-au ghidat primii ani ai vieții, basme care ne-au învățat ca binele învinge mereu răul și că visele devin realitate.

Acum 74 ani, în sfânta zi de 5 Septembrie 1948, cea mai frumoasă poveste, cel mai palpitant basm, cea mai dulce poveste de dragoste a luat ființă. Pe un gazon bătătorit din Filiașul proaspăt postbelic, studenții craioveni aveau să devină, fără a bănui la acea oră, primii eroi ai basmului nostru.

Pusă la grea încercare în toți acești ani, Știința nu s-a dat bătută, ba chiar le-a demonstrat tuturor ca e nemuritoare. Nimic nu se compară cu puterea pe care ți-o oferă fanatismul, ambiția, dar mai ales dragostea a milioane de olteni. Nimic nu se compară cu dăruință unor jucatori emblematici crescuți și căliți pe pământ oltenesc. Nimic nu se compară cu Universitatea Craiova!

Un singur lucru însă o diferențiază pe Știința de un basm autentic: finalul! Basmele au un deznodământ fericit, euforic, însă Știința nu… ea nu poate avea un final, ea e nemuritoare, la fel ca toți cei care îi sunt alături!

De aceea e inutil, chiar pleonastic, să-ți urăm “La mulți ani”, dragul nostru club, căci ai atins de mult infinitul!

Știința suntem noi!”, au scris pe reteaua de socializare cei de la Peluza Sud 1997..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here