Peluza Sud 1997 isi suspenda activitatea, decizia fiind luata „in unanimitate, de toate brigazile componente”!

0
213

Peluza Sud 1997, principalul grup de sustinatori ai clubului FCU Craiova, a anuntat ca incepand de astazi si-a suspendat activitatea si că nu va mai asista, cel putin în mod organizat, la meciurile echipei.

Va prezentam comunicatul oficia al Peluzei Sud 1997 :

Incepând de azi, 02.08.2023, Peluza Sud își suspendă activitatea. Decizia a fost luată în unanimitate, de toate brigăzile componente.
Ne vedem puși în fața luării unei decizii grele, o decizie care vine odată cu motivarea procesului recent încheiat, conform căreia entitatea sportivă pe care am susținut-o până în acest moment a pierdut palmaresul Universității Craiova, câștigat la aceeași instanță judecătorească în urmă cu câțiva ani. De asemenea, conform aceleași motivări, nici clubul înființat în 2013 la Mogoșoaia, județ Ilfov, nu deține acest palmares, ci îl folosește prin închiriere în scopuri comerciale și sportive.

Nu dorim să recatalogăm această decizie, am mai făcut-o și anterior, ci vrem să menționam că nu ne putem continua prezența și susținerea la o entitate care nu mai are nimic de a face cu Universitatea Craiova. Am așteptat în aceste săptămâni motivarea judecătorească pentru a putea avea toate detaliile “pe masă” și azi vă prezentăm decizia pe care am luat-o.

Anunțam în mod clar, încă de pe acum, că odată ce echipa noastră draga va reveni pe gazon vom fi primii prezenți, mai vocali ca niciodată. Pentru a fi cât mai expliciți, date fiind insinuările și paranoia care orbitează în jurul oricărui comunicat, pentru noi Universitatea Craiova este echipa care va deține LEGAL palmaresul (nu prin jocuri de culise), echipa care va juca cu LEUL pe piept și cea care va fi susținută de PELUZA SUD. Această triadă este cea care a dat și va da mereu veridicitate clubului UNIVERSITATEA CRAIOVA. Până când aceste lucruri nu se vor soluționa, Peluza Sud nu va mai fi prezentă la meciul vreunei echipe de club.

Suspendarea reprezintă cel mai dificil lucru pentru un ultras, pentru o persoană care a fost meci de meci pe stadion. O decizie grea, dar corectă, pe care ne-o asumăm public. Poate Știința o să ne mai demonstreze încă o dată ca este nemuritoare și ne vom reîntâlni în Peluza Sud! Până atunci, rămânem o familie unită, nostalgică și cu speranța!

Reamintim că atât ca și până acum, cât si în viitor, singurele anunțuri oficiale ale Peluzei Sud au fost, sunt și vor fi prezentate DOAR prin intermediul acestei pagini!
Știința suntem noi… Peluza Sud!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here