Peluza Sud 97 cheama toti suporterii Universitatii Craiova in Centrul Vechi !

0
200

Peluza Sud 97 au fost alaturi de Universitatea Craiova in cele mai grele momente .. De la revenirea echipei pana acum, Peluza Sud 97 au sustinut Stiinta iar impreuna revin in prima liga a fotbalului romanesc .

De la Podari pana la Calafat , de la Sibiu pana la Bucuresti, Peluza Sud 97 au fost al 12-lea jucator pentru Universitatea Craiova ..

Dupa promovarea matematica a echipei Universitatea Craiova, Peluza Sud 97 a organizat un adevarat regal pirotehnic in tot orasul ..

Peluza Sud 97 va face un spectacol grandios pe strazile din Craiova si va cinsti cum se cuvine acest mare eveniment. Pe pagina oficiala de facebook PS 97 a facut urmatorul anunt:

„STIINTA INAPOI IN LIGA 1!

Asa cum va anuntam joi seara, sarbatoarea abia ce a inceput! Chemam toti suporterii Universitatii Craiova duminica, incepand cu ora 14:00, la terasele din Centrul Vechi. Stim prea bine ce anvergura va avea acest eveniment asa ca vom ocupa toate terasele din aceasta zona. Din fericire situatia epidemiologica este din ce in ce mai buna si putem sarbatori cum se cuvine acest moment istoric.

Meciul cu Dunarea Calarasi are loc la ora 18:30, urmand ca dupa meci sarbatoarea sa continue alaturi de jucatori si stafful tehnic, pe care ii invitam alaturi de noi cu aceasta ocazie.

Va asteptam alaturi de noi la sarbatoarea pe care o asteptam cu totii de un deceniu. STIINTA SUNTEM NOI!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here