Peluza Sud 97 : Cristi Neamțu – Îngerul nostru

0
104

Fostul portar al Universitatii Craiova s-a stins din viata de foarte tanar, la nici 22 de ani, pe data de 20 februarie 2002, intr-un spital din Cipru. Cristi Neamtu a fost accidentat grav de Suleap la unul dintre antrenamentele echipei Universitatea Craiova din Cipru, iar dupa 7 zile de coma a decedat. Daca ar fi trait, Cristi Neamtu ar fi implinit in aceasta zi 41 de ani.

Cristi Neamtu este prezent in absolut tot ce inseamna Peluza Sud 97! La fiecare meci numele lui rasuna peste tot unde este Peluza Sud 97 si Universitatea Craiova.
Chipul lui Cristi Neamtu se regaseste peste tot . Cristi Neamtu este prezent pe steaguri,fulare,tricouri si tot ce reprezinta Peluza Sud 97 .

Peluza Sud 97 a postat un mesaj pe pagina de socializare :
Cristi Neamțu – Îngerul nostru
Astăzi, Cristi ar fi împlinit vârsta de 41 ani dacă acea zi neagră de februarie n-ar fi avut acel deznodământ care a întristat întreaga țară. Un talent înnascut, un suflet pur și un bărbat adevărat chiar dacă s-a stins la o vârsta mult prea fragedă… am putea să continuăm lista ore în șir, însă cel mai important lucru este ca ai fost, ești și vei fi unul dintre noi!
Te vom iubi mereu și îți vom purta, pe veci, cu mândrie numele!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here