Pepe, Connect-R si Anna Lesko vin la Calafat !

0
247

ZILELE MUNICIPIULUI CALAFAT revin în forță anul acesta cu mega surprize atât pentru cei mari cât și pentru cei mici, cu patru zile pline de activități recreative, distracție, CONCERTE INCENDIARE și momente pentru întreaga familie!

Un festival încărcat de voie bună, distracție, momente unice si show-uri pentru toate vârstele!
Voia bună pentru cei mici va fi asigurată de cel mai mare și frumos parc de distracții: trenulețe, castele, masinute, topogane gonflabile și carusele, iar pentru părinți organizatorii au pregătit concerte în fiecare zi și grătare ce abundă de bunătăți, stropite din belșug cu bere rece ca gheata.

 

Zilele Mun Calafat AFIS 1

Este o editie cu totul specială, cu o selecție spectaculoasă de bunatati menite să satisfacă și să surprindă dorințele și nevoile vizitatorilor prezenti.
“ZILELE MUNICIPIULUI CALAFAT” va găzdui o zona cu show-uri gastronomice inedite ce vor face deliciul publicului, într-un cadru de sărbătoare! Timp de patru zile, vizitatorii vor avea parte de demonstrații culinare , show-uri gastronomice live, susținute de bucătari si producatori renumiti din mai multe zone din țară, ce vor expune spre degustare, vor prezenta, vor povesti si își vor găti produsele atât după rețete tradiționale cât și după rețete inedite din bucătăria modernă, o adevărată călătorie gastronomică!

Pe scena vor urca : Vladuta Lupau,Anna Lesko,Pepe,Connect-R,Valentin Samfira dar si ansambluri din zona Olteniei.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here