Petre Becheru : De ce Prefectul de Dolj nu convoacă prima ședință a noului consiliu local al municipiului Craiova ?

0
11

Petre Becheru revine cu o noua problema din administratia locala iar de aceasta data aduce in discutie prima sedinta a noului consiliul local Craiova care in mod normal trebuia sa aiba loc ..

“De ce Prefectul de Dolj nu convoacă prima ședință a noului consiliu local al municipiului Craiova, deși legal trebuia sa facă acest lucru de acum o săptămână? Nu cumva așteaptă în mod ilegal validarea mandatului infractoarei Olguțața pentru a o întrona cu mare fast drept faraoancaca supremă galacticăcă de Craiova? 𓀇 sau pentru a menține în funcții olguțienii plătiți bine din sinecurile primăriei? Sau amândouă…
art. 116 alin.(1) din Codul administrativ spune ca prefectul convoacă consilierii locali pentru ședința privind ceremonia de constituire a consiliului local în cel mult 5 zile de la comunicare încheierii de validare a consilierilor.
Deși au trecut cele 5 zile de la comunicarea încheierii din 15.10.2020 pronunțată de Judecătoria Craiova în cauza care a făcut obiectul dosarului nr.21293/215/2020, pana în acest moment vechiul, expiratul și ilegitimul consiliu local al Craiovei are în continuare puterea să mențină în funcții olguțieni ” a explicat Petre Becheru pe reteaua de socializare.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here