Petre Becheru : Faraoanca penala va depune joi jurământul strâmb de primar al Craiovei.

0
7

Petre Becheru , cel care a depus o contestatie la validarea Olgutei Vasilescu, a scris pe pagina de socializare ca faraoanca penala va depune joi juramantul ..

“Astăzi a avut loc un nou termen în procesul privind validarea Olguței. Consider pledoaria dlui. prof. univ. dr. Ion Turculeanu foarte bună. Dacă politicienii români ar apela mai des la sfaturile profesioniștilor, lucrurile ar merge mult mai bine în republica noastră.
Maestrul Ion Turculeanu a avut o atitudine respectuoasă față de instanță, a combătut cu abilitate toate chichițele juridice pregătite de mine, a prezentat cu tact argumente pertinente, ceea ce probabil va determina câștigarea procesului de partea pe care a reprezentat-o.
În consecință, faraoanca penală, ce nu vrea să își dea jos de deasupra lui Romanescu numele ei scris ilegal pe o plăcuță la intrarea chiar în Parcul Nicolae Romanescu, va depune joi jurământul strâmb de primar al Craiovei. Din cauza prostiei congenitale și a faptului că 2 din 3 voturi au fost exprimate contra ei, infractoarea a ajuns să fie chiar ultimul primar din țara asta, ales ilegitim și vădit nereprezentativ la alegerile trecute, care depune jurământul… Și urmează și căi extraordinare de atac a hotărârii – contestație în anulare și revizuire.
Însă a apărut problema că persoana fizică Vasilescu Lia Olguța a preluat modelul infracțional dragnian și a fost reprezentată inițial în proces de un angajat al Primăriei Craiova, consilieră juridică la această instituție, ceea ce este infracțiune.
La fel cum infractorul din Teleorman folosea angajații primăriei din Alexandria în scop personal și de partid, motiv pentru care a ajuns la penitenciar, și infractoarea Vasilescu Lia Olguța va avea aceeași destinație.
În problema asta nu o mai scapă nici măcar olguțianca de renume mondial Laura Viticol, cea de la țâța căreia se scurge încet tămâioasă roșie de borhotin, care pute a Moscova și Pekin(g)” a scris Petre Becheru pe pagina de socializare.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here