Petru Becheru : Ilegalitățile olguțiene nu țin la Curtea de Apel București !

0
92

Petru Becheru continua razboiul cu Primaria Craiova si implicit cu Lia Olguta Vasilescu.
Trei judecători de la Curtea de Apel București au decis, prin hotărâre definitivă, că solicitarea unei părți dintr-un proces de a fi citată modern cu prioritate prin poștă electronică (e-mail) este legală.

„Primăriei Craiova, reprezentată ilegal de infractoarea al cărui nume nu vreau să-l mai scriu, nu-i merge, ca la Dolj unde a dat sedii și parcări gratuite cu renegociere anuală, vrăjeala de a înfiera cu mânie proletară solicitarea respectării unui drept legal: dreptul de a fi citat la proces.
Astfel, pe data de 17.06.2021, trei judecători de la Curtea de Apel București au decis, prin hotărâre definitivă, că solicitarea unei părți dintr-un proces de a fi citată modern cu prioritate prin poștă electronică (e-mail) este legală, respingând aberațiile olguțienilor precum că ar reprezenta tergiversarea procesului.

Faptul că Jus est ars boni et aequi se învață în amfiteatrele facultăților de drept, nu la agapele stropite cu votcă ale infractorilor din conducerea Craiovei!” mentioneaza Petru Becheru pe pagina de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here