Editura Zugzwang şi Bebevesel te invită la o nouă punere în scenă a piesei de teatru ”Călătoria lui Iaurţel pe tărâmul Bandibandi” sâmbătă, 13 aprilie 2024, de la orele 11.00, la Casa Armatei din Craiova.

Pregătim un spectacol de teatru muzical pentru întreaga familie, adaptat după cartea pentru copii cu titlul ”Călătoria lui Iaurţel pe tărâmul Bandibandi”, de Andreia Birtu. Interpretarea şi muzica sunt asigurate de către Anca Grosu şi Elena Rădulescu, adică Trupa Sufletos din Bucureşti.”Călătoria lui Iaurţel pe tărâmul Bandibandi”este o poveste despre prietenie, curaj şi iertare, al cărui erou – Iaurţel, un gânsac, îşi doreşte să vadă lumea. Întâmplarea face ca protagonistul să pornească în călătorie la volanul unei maşini ce transportă îngheţată şi, la indicaţiile unui sistem de navigaţie năstruşnic, ajunge pe un tărâm necunoscut, undeva în spaţiul cosmic.

Cum se termină povestea şi ce întâmplări hazlii au loc, îi aşteptăm pe cei mici să le descopere şi să se bucure de ele. Spectacolul durează aproximativ 40 de minute şi este destinat copiilor cu vâarste peste trei ani.
La final veţi putea achiziţiona cartea ”Călătoria lui Iaurţel pe tărâmul Bandibandi”, cu autograful autoarei, prezentă la eveniment.
Costul unui bilet este 26.49 lei şi poate fi achiziţionat de pe iabilet.ro. Bilete: https://iabilet.ro/bilete-craiova-calatoria-lui-iaurtel-pe-taramul-bandibandi-96624/
Ne așteaptă o aventură cu umor și suspans alături de Iaurțel!

Personajele cărții vor prinde viață în mâinile copiilor prin atelierele creative pe care le pregătim. În foaierul Casei Armatei din Craiova, prietenii de la Grădinița BRIT Academy Kids vor confectiona impreuna cu cei mici personajele îndrăgite înainte de începerea spectacolului.

10.15-11.00 Crafturi BritAcademy
11.00-11.45 Piesa de teatru
11.45-12.00 Cartea cu autografe

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *